SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Viskas iš naujo
kovo 18th, 2014 by Lina

Ar kadanors svajojote atsibusti ir pradėti viską, ką iki šiol turėjote iš naujo? Naujai pažvelgti į gyvenimą, atverti akis naujam požiūriui, nusipirkti naują suknelę ir nueiti į naujai atsidariusią bandelių kepyklėlę, toje gatvėje, kur dar niekada nebuvote, pradėti naują naujos dienos puslapį. Aš visada bijojau naujovių. Bijojau pokyčių, to nerimo, kad viskas nėra taip, kaip „turi būti“, kad viskas gali pasisukti visiškai netikėta linkme. Bijojau, kad man nepatiks kažkas naujo, bijojau, kad nauji pasirinkimai pasirodys neteisingi. Bet vieną dieną, po ilgos bemiegės nakties, nusprendžiau, kad nereikia bijoti to, apie ką dar nieko nežinai.

Nemanau, kad galėčiau bijoti ragauti naują patiekalą ar važiuoti kitu autobusu. Kažkada ėjau pasivaikščioti visiškai be idėjos, kur traukti toliau ir stotelėje pamačiau, kaip sustojo 21-as autobusas. Visiškai neįsivaizdavau koks jo maršrutas, bet turėjau kišenėje elektroninį bilietą ir tiesiog nevalingai patraukiau link atsivėrusių durų, nežinodama, kur pro jas išlipsiu. Jaučiaus kaip mažas vaikas, net sukikenau, kai autobusas pasuko gatve, kur nebūčiau ėjusi pasivaikščiot. Išlipau kitame miesto gale ir nuėjau aplankyti buvusių bendradarbių, prisiminiau, kad turėjau atsiimti siuntinį iš prekių išdavimo punkto, o grįždama atgal net atradau nuostabų SPA ir aromaterapijos saloną, kur gavau neapsakomai daug naudingos informacijos. Buvo tokia šauni diena, tokia netikėta! Nors planavau tik nusipirkti kavos ir pereiti parko takučiais, džiaugiuosi, kad mano planas neišsipildė.

Ne, aš neskatinu požiūrio „gyvenk šia diena“, visada siūlau žinoti, kas tavęs laukia, tačiau nebijoti kartais nuklysti nuo gyvenimo plano, pakvailioti, pradėti naują planą, ir suglamžius jį įmesti į šiukšliadėžę, tada sugalvoti daug geresnį ir džiaugtis gyvenimu. Yra dalykų, kurių niekada negalėsime pradėti iš naujo, tačiau naujas požiūris gali padaryti stebuklus, nauja šukuosena pakels nuotaiką, o nauja šypsena kasdien, vos pabudus gali padaryti jus laimingus iš naujo 😉large


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos